FAQ

 

YLEISIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Vieläkö siirtonurmea voi asentaa (esim elokuussa)?

-Kyllä voi. Sää määrittelee kuinka pitkälle asennusta ja nostoa voi tehdä. Olemme omiin tarpeisiimme nostaneet myös kasvukauden päätyttyä 23. joulukuuta testataksemme kuinka käyttäytyy. Nurmikko kesti tuolloisissa sääolosuhteissa noston ja asennettiin valmiille pohjalle. Keväällä lämpötilan noustessa kun kasvukausi heräsi nurmi juurtui kauniisti asennetulle pohjalleen.

 

Suosittelemme kuitenkin kasvukauden aikana nostoa ja asennusta.

 

Voiko asennetulla siirtonurmella koska kävellä?

-Heti asennuksen jälkeen. Mikäli asennuspaikkana on esim. rinne, kannattaa liikaa askeltamista välttää jotta matto ei ala liusua pois paikaltaan. Tässä voi apuna käyttää puutappeja joilla siirtonurmimaton voi ”naulata” rinteessä paikalleen luisumisen välttämiseksi. Rajumpaa käyttöä siirtonurmi kestää heti kun juurtuminen on tapahtunut.

 

Voinko tulla ilmoittamatta paikalle noutamaan siirtonurmikkoa kotisivuillanne olevaan osoitteeseen?

-Noudon voi sopia soittamalla etukäteen, ja sopimallla ajan. Nostamme vain kulloisenkin tarpeen mukaisesti nurmikkoa, eli meillä ei ole valmiina nostettuja myytäviä rullia paikan päällä. Kotisivujemme internetosoite johtaa toimistolle. Siirtonurmipellot vaihtuvat ajoittain, joten ohjaamme oikeaan noutopaikkaan sitten puhelimitse.

 

Toimitatteko vain arkisin?

-Toimituksen suhteen olemme joustavia, sovittaessa onnistuu myös iltaisin tai viikonloppuisin. Soita ja sovitaan tarkemmin!

 

Unohdin / hukkasin hoito-ohjeet, saanko soittaa ja kysyä apua?

-Tottakai. Mitä mieleesi ajan saatossa siirtonurmen suhteen tulee, saat olla yhteydessä. Jopa kuvien lähettäminen asennetusta tai talven jälkeen heränneestä siirtonurmesta saa meidät iloiseksi. Risuja tai ruusuja, palaute on aina hyvästä!

 

Hinta?

-Hinnat on porrastettu asteittain neliömäärän mukaisesti. Soita tai ota muutoin yhteyttä ja kerro mille neliömäärälle tarvitset tarjousta, ja haluatko tarjoukseen lisättäväksi toimitusta tai asennusta.

 

 

LAMMIN SIIRTONURMI OY

 

Mutastentie 3

16900 LAMMI

info@lamminsiirtonurmi.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

Sitä laadukkaampaa siirtonurmea